Mød teamet

Velkommen til Glad Kat

Indehaver

Anja Stoffers

Jeg er uddannet henholdsvis veterinærsygeplejerske og dyrepasser. Profilfoto2Min interesse for katte har altid været stor og jeg har derfor flere års erfaring med:

  •  kattens røgt og pleje
  •  katteadfærd
  •  og rådgivning til katteejere

Løbende deltager jeg på kurser om katteadfærd, samt kurser for dyrlæger og veterinærsygeplejersker om kattes sundhed og sygdomme. Desuden er jeg aktiv i flere ERFA grupper for katteinteresserede veterinærsygeplejersker, hvor nyeste viden og faglig erfaring deles.

Til daglig arbejder jeg 30 timer om ugen som Aut. veterinærsygeplejerske på Stenløse Dyreklinik. Det er en lille dyreklinik, hvor vi er 2 dyrlæger og 2 veterinærsygeplejersker tilknyttet. Du vil også kunne møde mig på Østerbro Dyreklinik, hvor jeg har et samarbejde.

Som aktiv veterinærsygeplejerske har jeg siddet i bestyrelsen for Veterinærsygeplejerskernes Fagforening fra perioden 2012-2015. Fagforeningen arbejder for at sikre gode arbejdsforhold på dyreklinikkerne og for hele tiden at arbejde målrettet mod at både uddannelsen til veterinærsygeplejerske og efteruddanelserne lever op til de krav og faglige høje standarter som vi ønsker for vores klienter og patienter. Jeg valgte at træde tilbage i foråret 2015, så jeg kunne få mere tid til at beskæftige mig med Glad Kat.

Jeg glæder mig meget til at hjælpe dig og din kat.

Med venlig hilsen  Signatur kat hjemmeside

Signatur hjemmeside navn    

 

 

 

Medhjælpere

Cecilie larsen

Jeg er er 21 år og læser til dyrlæge på det Sundhedsvidenskabelige Fakultet i København, hvor jeg startede i 2015. På nuværende tidspunkt er jeg i gang med min Bachelor.
I min undervisning har jeg blandt andet haft om følgende

  •  Kattens (og andre husdyrs) anatomi
  •  Virkning af dyrets immunforsvar
  •  Vigtige processer i kroppen hos dyr
  •  Virus, bakterie og andre sygdomme forårsaget af mikroorganismer
  •   til brug hos husdyr

Ud over min undervisning, deltager jeg løbende i kurser om hunde og kattes sygdomme og sundhed.

Man vil også kunne møde mig på Stenløse Dyreklinik, hvor jeg arbejder som klinikassistent 1-2 gange ugentligt. I mit arbejde på dyreklinikken møder jeg en masse forskellige dyr og klienter og håndterer flere situationer. Der er også mulighed for at udvide min viden om foder, plejemidler og kosttilskud. Tidligere har jeg været i erhvervspraktik som dyrlæge hos Ølstykke Dyreklinik, Gundsø Dyreklinik og Stenløse dyreklinik.

 

Liv Panholm

 

 

 

 

Mere information følger

 

 

 

 

 

Helene Brøgger Nielsen

 

 

 

Mere information følger