Adfærdsrådgivning

Jeg tilbyder en mangeårig erfaring indenfor katteadfærd med ekspertise til at hjælpe med at løse adfærdsproblemer hos din kat 


  • Før du køber kat
  • Hjælp til at forstå din kats adfærd
  • Urenlighed
  • Aggression
  • Sammenførelse af flere katte 
  • Hvæsen kløer i møbler 
  • Angst
  • Stress 

unnamed (5)

Meget uhensigtsmæssig adfærd viser sig at være sygdomsrelateret og kræver medicinsk behandling. Katte er fantastisk gode til at skjule smerte og at de bliver dårlige. Derfor skal adfærdsændringer tages alvorligt, når katten eks. holder op med at spise, gemmer sig, udviser aggression, bliver urenlig m.m.

Forud for en adfærdskonsultation, anbefaler jeg altid at din kat gennemgår en sundhedsundersøgelse hos din dyrlæge. For katte med urenlighedsproblemer anbefaler jeg både en sundhedsundersøgelse og en urinundersøgelse.

unnamed (6)Når du bestiller en adfærdskonsultation hos Glad Kat udfylder du et uddybende spørgeskema. Afhængig af den enkelte case, tager en adfærdskonsultation ca. 1-2 timer. Ud fra spørgeskemaet og adfærdskonsultationen kan jeg tilbyde at udarbejde en handlingsplan, som du kan få udleveret skriftligt.

Som en del af handlingsplanen anbefales at du skriver dagbog over handlingsforløbet. Løbende spørgsmål er yderst velkommen, da det betyder meget at ændringer gennemgås og rettes, hvis det går i den forkerte retning. Der kan aftales en opfølgende adfærdskonsultation, hvor forløbet gennemgås. Den opfølgende adfærds-konsultation tager ca. ½-1 times tid.

Det er altid nemmere at vurdere et adfærdsproblem og udarbejde en handlingsplan i kattens hjemvante miljø. Samtidig får jeg mulighed for at se hjemmet, set med din kats øjne. Dette er en stor hjælp til at forstå din kats adfærd og ressourcebehov.

unnamed (10)Jeg kan kke garantere, at løse et adfærdsproblem 100 procent, da det er levende individer vi har med at gøre. I nogle tilfælde kan det blive nødvendigt, med flere adfærdskonsultationer eller rådgivning, indtil vi når et resultat, som er acceptabel for både dig og din kat.

Glad Kat kører gerne ud til hjemmekonsultationer i hele København og Storkøbenhavn, samt byer i en maks afstand på 30 km fra Søborg, hvor Glad Kat har sin base. 

For yderligere information er du velkommen til at kontakte Glad Kat.