Adfærdsrådgivning

Med mangeårig erfaring indenfor katteadfærd, tilbyder jeg min ekspertise, til at hjælpe med at løse adfærdsproblemer hos din kat 


  • Urenlighed
  • Aggression
  • Sammenførelse af flere katte 
  • Hvæsen kløer i møbler 
  • Angst
  • Stress 
  • Hjælp til at forstå din kats adfærd 
  • Før du køber kat 
  • Pasning af din kat i dit eget hjem

unnamed (5)

Meget uhensigtsmæssig adfærd viser sig at være sygdomsrelateret og kræver medicinsk behandling. Katte er fantastisk gode til at skjule både smerte og hvis de har det skidt. Derfor skal adfærdsændringer tages alvorligt, når katten eks. holder op med at spise, gemmer sig, udviser aggression, bliver urenlig m.m.

Forud for en adfærdskonsultation, anbefaler Glad Kat altid at din kat gennemgår en sundhedsundersøgelse hos din dyrlæge. For katte med urenlighedsproblemer anbefales både en sundhedsundersøgelse og en urinundersøgelse.

unnamed (6)Når du bestiller en adfærdskonsultation hos Glad Kat, udfylder du et uddybende spørgeskema. Afhængig af den enkelte case, tager en adfærdskonsultation ca. 1-2 timer. Ud fra spørgeskemaet og adfærdskonsultationen udarbejdes en handlingsplan, som du får udleveret skriftligt.

Som en del af handlingsplanen skriver du dagbog over handlingsforløbet. Løbende spørgsmål er yderst velkommen, da det betyder meget at ændringer gennemgås og rettes, hvis det går i den forkerte retning. Der aftales herefter en opfølgende adfærdskonsultation, hvor forløbet gennemgås. Den opfølgende adfærds-konsultation tager ca. 1 -1½ times tid.

Det er altid nemmere at vurdere et adfærdsproblem og udarbejde en handlingsplan i kattens hjemvante miljø. Samtidig ser adfærdskonsulenten hjemmet, set med din kats øjne og hjælper dig til at forstå din kats adfærd og ressourcebehov.

unnamed (10)Glad Kat kan ikke garantere at løse et adfærdsproblem 100 procent, da det er levende individer vi har med at gøre. I nogle tilfælde kan det blive nødvendigt, med flere adfærdskonsultationer eller rådgivning indtil vi når et resultat, som er acceptabel for både dig og din kat.

Glad Kat kører gerne ud til hjemmekonsultationer i hele København og Storkøbenhavn, samt byer i en maks afstand på 30 km fra Søborg, hvor Glad Kat har sin base. 

For yderligere information er du velkommen til at kontakte Glad Kat.