Pasning af din kat i dit eget hjem

En del katte har svært ved at blive passet udenfor hjemmet, væk fra de trygge omgivelser. Glad Kat tilbyder at komme hjem til dig og passe din kat, mens du er bortrejst 


unnamed (1)Med faglig baggrund som Aut. veterinærsygeplejerske og ekspertise i katteadfærd, stilles garanti for, at kattepasningen sker professionelt og korrekt. Samtidig er din kat sikret hurtig hjælp, hvis den bliver syg eller kommer til skade, mens du er bortrejst. Efter aftale, indledes pasningen altid med et forudgående besøg, hvor Anja hilser på dig og din kat. På mødet gennemgås pasningen, en kontrakt underskrives og der udleveres en nøgle. 

unnamed (2)I pasningsperioden får din kat et daglige besøg. Der sørges for vask af skåle, frisk foder/vand, rens af kattebakke og din kat socialiseres gennem leg og kæl. Ikke alle katte er ens og derfor spørges altid ind til den enkelte kats behov inden start af pasning. En anden fordel ved at vælge pasning af din kat i hjemmet er at vi går en runde i dit hjem hver dag for at sikre at der ikke ses tegn på evt. indbrud, naturkatastrofer m.m.

unnamedMange katteejere har ikke ro i sindet, når de er adskilt fra deres bedste ven. Det er ligeledes en stor tillidssag at overdrage pasningen af din kat til andre. Derfor tilbyder Glad Kat sms – og mailservice, hvor du dagligt kan få en statusopdatering, hvordan det går i hjemmet. Det er muligt at leje foderaktivitetslegetøj gennem Glad Kat, så din kat oplever en sjovere ferie, mens du er bortrejst.

Hvor tit skal din kat tilses? Dyreværnslovens paragraf 3 stk. 3 skriver følgende: “Enhver, der holder dyr, skal sørge for, at dyret tilses mindst en gang om dagen. Dette gælder dog ikke fritgående dyr på græs eller lignende. Sådanne dyr skal dog tilses jævnligt”.

Det betyder at selvom det blot er en lille weekendtur, så skal du sikre at der er en person som, hver dag låser sig ind i hjemmet og tilser at din kat har det godt, at den har spist og drukket som den skal, samt at den har en ren kattebakke, mens du er bortrejst.

Kattepasning tilbydes i hele København og Storkøbenhavn. For yderligere information er du velkommen til at tage kontakt til Glad Kat.