Dyretestamente

Hvad skal der ske med din kat -og hvordan kan du sikre den bedst muligt, hvis uheldet er ude? Har du tegnet et dyretestamente? 


Det kan få stor betydning at du har en god backup-plan, så din kat kan blive passet forsvarligt, indtil du igen kan overtage pasningen. Jeg henviser gerne til de ordninger som findes. Gennem disse ordninger, kan du som fast kunde hos Glad Kat, ønske at de tager kontakt til Glad Kat, hvis der bliver brug for assistance til en midlertidig kattepasning. Det er vigtigt at du kontakter mig, for en forhåndsgodkendelse af aftalen. 


Dyrefondetsikkerhedsnettet

Vi kan alle komme så alvorligt til skade eller blive så syge, at vi bliver indlagt på hospitalet i en periode. Men hvis det skulle ske for dig, hvem skal så tage sig af din kat imens?

Hvis du ikke har noget familie, en nabo eller en ven som kan træde til med det samme, tilbyder Dyrefondet en sikkerhedsaftale. Den hjælper dig og din kat, når en situation kræver det. Sikkerhedsaftalen indeholder hjælp til at få din kat passet, hvis der sker dig noget. Vidste du at det er muligt at oprettelse et dyretestamente? Så er du selv med til at bestemme, hvad der skal ske med din kat, hvis du går bort. Det er rigtig trygt at vide, at der er tænkt på det hele. 

Du kan læse meget mere om sikkerhedsaftalen i pjecen herunder.

Dyrefondets pjece Sikkerhedsnettet – for din hund og kat


Dyrenes Beskyttelse

Har du tænkt på hvem der skal tage sig af din kat, hvis uheldet er ude og du dør? Du kan tegne et dyretestamente gennem Dyrenes Beskyttelse. Så sørger de for at din kat får den hjælp den behøver, efter dit eget ønske.

Dyrenes Beskyttelse information om Dyretestamente