Mød teamet

Velkommen til Glad Kat

Indehaver:

Anja Stoffers

Jeg er uddannet både veterinærsygeplejerske og dyrepasser. Min interesse for katte har altid været stor og jeg har derfor flere års erfaring med:

  •  kattens røgt og pleje
  •  katteadfærd
  •  rådgivning til katteejere

Løbende deltager jeg på kurser om katteadfærd, samt kurser for dyrlæger og veterinærsygeplejersker om kattes sundhed og sygdomme. Desuden er jeg aktiv i flere ERFA grupper for katteinteresserede veterinærsygeplejersker, hvor nyeste viden og faglig erfaring deles.

Til daglig arbejder jeg 30 timer om ugen som Aut. veterinærsygeplejerske på Stenløse Dyreklinik. Det er en lille dyreklinik, hvor vi er 2 dyrlæger, 3 veterinærsygeplejersker og 1 dyrlægestuderende tilknyttet. 

Som aktiv veterinærsygeplejerske har jeg siddet i bestyrelsen for Veterinærsygeplejerskernes Fagforening fra perioden 2012-2015. Fagforeningen arbejder for at sikre gode arbejdsforhold på dyreklinikkerne og for hele tiden at arbejde målrettet mod at både uddannelsen til veterinærsygeplejerske og efteruddannelserne lever op til de krav og den faglige høje standard som vi ønsker for vores klienter og patienter. Jeg valgte at træde tilbage i foråret 2015, så jeg kunne få mere tid til at beskæftige mig med Glad Kat.

Jeg glæder mig meget til at hjælpe dig og din kat.

Med venlig hilsen  Signatur kat hjemmeside

Signatur hjemmeside navn    

 

 

 

Medhjælpere:

Kathrine Junge Rasmussen, dyrlægestuderende

Liv Panholm, dyrlægestuderende

Liv med sin egen kat