Mød teamet

Anja Stoffers, indehaver af Glad Kat

Jeg er uddannet både veterinærsygeplejerske og dyrepasser. Min interesse for katte har altid været stor og jeg har derfor flere års erfaring med:

  •  kattens røgt og pleje
  •  katteadfærd
  •  rådgivning til katteejere

Løbende deltager jeg på kurser om katteadfærd, samt kurser for dyrlæger og veterinærsygeplejersker om kattes sundhed og sygdomme. Desuden er jeg aktiv i flere ERFA grupper for katteinteresserede veterinærsygeplejersker, hvor nyeste viden og faglig erfaring deles.

Til daglig arbejder jeg 30 timer om ugen som Aut. veterinærsygeplejerske på Stenløse Dyreklinik. Det er en lille dyreklinik, hvor vi er 2 dyrlæger, 3 veterinærsygeplejersker og 1 dyrlægestuderende tilknyttet. 

Som aktiv veterinærsygeplejerske har jeg siddet i bestyrelsen for Veterinærsygeplejerskernes Fagforening fra perioden 2012-2015. Fagforeningen arbejder for at sikre gode arbejdsforhold på dyreklinikkerne og for hele tiden at arbejde målrettet mod at både uddannelsen til veterinærsygeplejerske og efteruddannelserne lever op til de krav og den faglige høje standard som vi ønsker for vores klienter og patienter. Jeg valgte at træde tilbage i foråret 2015, så jeg kunne få mere tid til at beskæftige mig med Glad Kat.

Jeg glæder mig meget til at hjælpe dig og din kat.

Med venlig hilsen AnjaSignatur kat hjemmeside


Liv Panholm, dyrlægestuderende

Liv startede hos Glad Kat som kattepasser i slutningen af 2017.

Liv hjælper til en gang imellem med at passe kattene, når Anja holder fri. Liv har selv en kat og har stor interesse i katte og deres adfærd. Kattene hos Glad Kat er meget glade for at få besøg af Liv og hun kender dem og deres behov rigtig godt.

Til daglig læser Liv til dyrlæge og hun besidder allerede en god viden om sundhed og sygdom, så hun ved hvad hun skal være opmærksom på, når hun er ude og passe kattene.