Kundeanmeldelser

Her kan du læse om andres oplevelser. Er du selv kunde hos Glad Kat og ønsker du din anmeldelse vist her på siden? 


Så er du meget velkommen til at skrive din anmeldelse på Glad Kats facebookside under punktet Anmeldelser. Din anmeldelse fra facebook vil herefter blive kopieret og lagt her på siden, så andre kan få glæde af den.

Du kan også give din anmeldelse ved at søge Glad kat på Google og Trustpilot. Disse anmeldelser vil dog ikke blive vist her på siden.


Din kat er altid i totalt trygge kærlige hænder hos glad kat, som vi har vi har brugt i 6 år

Maria, Østerbro 2019


Stor anbefaling til glad kat for pasning af katte i ferien, mine katte blev passet i 14 dage, og det var skønt at komme hjem til et par glade katte, endnu en stor tak til glad kat
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fuldt hus 😻

Birte, Østerbro 2019


Kan bestemt anbefale Anja og Glad Kat. Vores 2 katte havr haft nogle herlige stunder sammen med hende, mens vi har været på ferie i oktober. Det var tydeligt, at de var trygge ved hende og at hun havde helt tjek på deres velfærd. Vi vælger gerne Glad Kat igen, når vi skal på ferie igen næste år. 

Anna, Østerbro 2018


⭐⭐⭐⭐⭐

5 stjerner 

Absolutely top service – our 3 feline friends simply adore Anja

Nikolaj, København SV 2017


⭐⭐⭐⭐⭐

5 stjerner 

Anja took care of my two kittens, Couscous and Boulette, for three days in September this year. The communication was smooth. She’s calm, sensitive, experienced and trustworthy. Your cat(s) and your house will be in good hand. I can only recommend her.

Carine, Hellerup 2017


⭐⭐⭐⭐⭐

5 stjerner 

Min kat Melvis er blivet passet af Anja i tre dage, og er så glad for jeg valgte hende. Jeg har en livlig og legesyg kat på 1 år, og det var helt fantastik at komme hjem til en rolig og glad kat. Fik også en virkelig sød e-mail fra Anja efter hun havde passet ham. Kan varmt Anbefale Anja og hun skal helt sikkert passe Melvis igen hvis jeg for brug for det.

Rikke, Lyngby 2016


⭐⭐⭐⭐⭐

5 stjerner 

Garfield, vores dejlige hankat er blevet passet af Anja Stoffers i de sidste par år, når min datter og jeg har været på ferie. Vi kunne mærke han trivedes bedre, når han havde været i hænderne hos Anja, end når han blev passet andre steder, såsom dyreinternater. Når man så lægger hendes store engagement og viden oveni, føler vi os 100 % trygge og glade ved Anja. Vi vil give hende de varmeste anbefalinger.

Hilsen Betina, Maria og Garfield 2016


⭐⭐⭐⭐⭐

5 stjerner 

Da vi skulle på ferie, var vi rigtig meget tvivl om vi skulle have vores katte passet på et kattepension. Men mit hjerte sagde at det kunne jeg ikke, hvorfor jeg søgte på nettet for at finde alternativer, og der faldt vi over Glad Kat. Tænkte at det var den helt rigtige løsning, og ja der viste sig at være korrekt. Efter at Anja havde været forbi følte jeg mig helt tryg ved at efterlade mine katte derhjemme, og jeg nød min ferie uden at have dårlig samvittighed. Og det bedste var at komme hjem i går og blive taget imod tre meget glade og afslappet katte. De virkede helt upåvirket af at de havde været alene hjemme. Så Anjas gode selskab og trygge omgivelser har været den helt rigtige løsning og jeg er så taknemlig. Vil anbefale Glad Kat til alle jeg kender der har kat, og som vil deres katte den allerbedste pasning.

Pernille Bertram, København 2016


⭐⭐⭐⭐⭐

5 stjerner 

Anja har passet vores to halvgamle, reserverede hunkatte, mens familien har været væk i hele 16 dage. Vi kom hjem til 2 veltilfredse, fuldstændigt upåvirkede katte og et nydeligt hjem. Stor succes – vi kan kun anbefale Anja som en virkelig kompetent, pålidelig og omsorgsfuld kattepasser

Annika, København N 2016


⭐⭐⭐⭐⭐

5 stjerner 

Anja har passet Gismo og delt gavmildt ud af sin store viden og indsigt om og i kattelivet.
Det er trygt og godt for både kat og ejer, at have Anja til at passe katten i eget hjem. Anja kommer på besøg og hilser på og alle aftaler træffes i god tid inden pasningen.
Jeg vil helt sikkert bruge Anja igen og anbefaler hende til alle med kat.

Joan, Frederiksberg 2016


⭐⭐⭐⭐⭐

5 stjerner 

Anja har lige passet mine to katte i en uge og det har været en stor succes. De er begge to tilbageholdende over for fremmede, men Anja fik dem lokket frem med leg og nus. Jeg fik også hyggelige opdateringer hver dag. GladKat lever virkeligt op til sit navn. Får jeg brug for kattepasning i fremtiden vil jeg helt klart bruge GladKat igen og jeg vil varmt anbefale servicen.

Eva, København SV 2016


⭐⭐⭐⭐⭐

5 stjerner 

Havde besøg af Anja igår. Hun gav sig tid til at svare på mine spørgsmål, komme med mange nyttige og brugbare informationer og en masse dejlig inspiration til at hjælpe mig og min kat Romeo til at få et rigtig godt samliv sammen. Tusind mange tak! Synes bare jeg fik SÅ meget for pengene!!

Laila, Brønshøj 2016


⭐⭐⭐⭐⭐

5 stjerner 

We are new to Copenhagen and needed to leave for a few days. We didn’t know anyone in town to take care of our cat but somehow found Glad Kat and I could not be happier about it! Anja is extremely professional, friendly and accommodating. Not only did Anja feed and take good care of our cat, she socialized and clicker-trained her to stimulate and help with some behavior problems. Anja sent us daily emails about the progress and, I have to say, I never felt less bad about leaving my cat home alone! Will definitely use her services again in the future! Thank you!

Teresa, København 2016


⭐⭐⭐⭐⭐

5 stjerner 

I first used Glad Kat for a short trip away almost three years ago. Three years and many cat sittings later, I am a very happy customer! I would recommend Glad Kat to all cat owners in Copenhagen.

Jeff, København Ø 2016


⭐⭐⭐⭐⭐

5 stjerner 

Super god og professionel pasning – som altid!!  🙂 

Nanna, Østerbro 2015 


⭐⭐⭐⭐⭐

5 stjerner 

Jeg er just hjemvendt fra en uges ferie til to meget velbalancered, trygge og glade katte.
Jeg har tidligere, ifm. rejser, haft en veninde boende i min lejlighed, men denne gang skulle der prøves noget andet. Og hvor ér jeg glad for, at jeg kastede mig ud i det og Anja ind i det!
Jeg var i tvivl om hvorvidt kattene ville føle sig meget ensomme, når de nu for første gang kun skulle have visit én gang om dagen i en heeeeel uge. Men hold nu op, hvor er det bare gået fint 🙂
Den bekymring om hvorvidt mine tøser havde haft det godt, kunne jeg så med det samme jeg kom hjem, godt pakke langt væk.
Næste aftale om kattepasning ér allerede aftalt med Anja og der er ingen tvivl om, at jeg giver hende de bedste og varmeste anbefalinger.

Julie, Brønshøj 2015


⭐⭐⭐⭐⭐

5 stjerner 

Jeg havde for første gang Anja Stoffers fra Glad Kat til at passe min kat denne sommer (2015). Og det bliver bestemt ikke sidste gang! Vi har faktisk allerede lavet en ny aftale. Anja mødte mig med en høj grad af faglighed & professionalisme, og hun mødte mig og min kat med venlighed & interesse. Anja Stoffers indgyder tillid og tryghed, og jeg kan kun anbefale Anja og Glad Kat!

Trine, København NV 2015


⭐⭐⭐⭐⭐

5 stjerner

Vi har fået glad kat ved, Anja stoffers , til at passe Athene i vores ferier . Det gør at vi trygt kan tage på ferie og vide at hun er i gode kærlige, professionelle hænder. Der er 5 store stjerner herfra.

Cornelia, Farum 2015


Vi vil til hver en tid anbefale Anja fra Glad Kat som tryg og dygtig kattepasser, og vi vil helt sikkert selv benytte hendes kompetence igen i fremtiden,

hilsen familien fra Østerbro 2015 


⭐⭐⭐⭐⭐

5 stjerner

Vi vil give Glad Kat 5 store stjerner for pasningen af vores to katte i sommerferien. Vi har før brugt Glad Kat og har kun godt at sige om det! Rigtig god service og professionel pasning af ens kæledyr! Anja lever sig fuldt ind i det enkelte dyrs velfærd og adfærd. Som ejer er man fuldstændig tryg ved at overlade dyrene til en professionel og kærlig omsorg! Kan ikke andet end at gladeligt anbefale Glad Kat til andre, der skal rejse væk fra deres kære dyr .

Hanna, Charlottenlund 2015


⭐⭐⭐⭐⭐

5 stjerner

Vi har fået Anja til at passe vores lille misser under vores bryllup. Jeg kan simpelthen kun give Glad kat de varmeste anbefalinger.
Vores kat er meget forsigtig, men Anja formåede at gøre ham tryg nok til at hilse på allerede den første gang vi mødtes.
Hver dag efter pasningen har vi modtaget en besked om hvordan det er gået og hvad de har lavet.
Vi kom hjem til en meget tilfreds misser, som var blevet stimuleret med masser af leg ☺
Oveni havde Anja “hjulpet” vores kat med at købe en bryllupsgave til os. Meget rørende!
Vi vil helt sikkert benytte glad kat igen! En mere kompetent og sød kattepasser skal man lede længe efter!

Kathrine, København SV 2015


⭐⭐⭐⭐⭐

5 stjerner

Det er super fin pasning man får hos Glad Kat, vi har benyttet Glad Kat 3 gange indtil nu.
Så helt bestemt topkarakter her fra.

Fister, Dion og Astrid, København SV 2015


En god ferie blev endnu bedre med visheden om, at Lillemis var i gode hænder. Der kan være langt hjem fra New Zealand, hvis ens elskede gamle kat med diverse aldersskavanker går hen og skranter, men heldigvis er Anja fra Glad Kat dygtig og kompetent og med hjertet på rette sted, så der blev både holdt godt øje med katten, kælet for hende, leget med hende og sat ind med behandling i fornødent omfang, mens jeg var på den anden side af jorden. Jeg kunne derfor nyde ferien uden alt for mange bekymringer, og jeg vil til enhver tid vælge Glad Kat igen, hvis jeg skal af sted i længere tid. Man ved bare, man har fundet den rette kattepasser, når hun ved første besøg har mere travlt med at sætte sig på gulvet og snakke med katten end med at hilse på ejeren.

Dorit, Frederiksberg 2015


Jeg kan på det varmeste anbefale Anja til pasning af sin kat. Jeg har nu benyttet Anja 2 gange i over flere dage og hver gang har jeg haft en rigtig god oplevelse . Min kat Louis er glad og afslappet når jeg kommer hjem igen efter en ferie og det er dejligt at vide at han er i gode hænder og har det godt imens jeg er væk. Udover dette er det hyggeligt at få en daglig sms og til tider lille video og så er det et kæmpe plus at Anja er sygeplejerske og har så meget følelse med ens kats velvære og trivsel.  Jeg giver Anja mine varmeste anbefalinger.

Karina, Østerbro 2015


Vi var meget glade for Glad Kat kattepasning ved Anja Stoffers. Vores unge hankat er meget sky og kan som regel ikke lide at færdes med fremmede. Vi var derfor naturligvis bekymrede første gang, han skulle blive passet. Anja havde dog helt styr på, hvordan hun skulle omgås vores sky kat – og han hilste på hende allerede ved intromødet og kom ud fra sit gemmested hver dag, da hun passede ham. Anja sendte en videohilsen til os, så vi ikke skulle bekymre os på ferien, og efterlod vores hjem meget rent. Desuden fandt Anja på en ny, sjov måde at aktivere vores kat i fodringssituationer. Metoden er så god, at vi fortsat bruger den! Anja er sød, dygtig og professionel. Vi vil helt klart henvende os til Glad Kat, når vores kat skal passes næste gang – og vi kan varmt anbefale det til andre katteejere!

Venlig hilsen Polina og Karsten, Gentofte 2015


Vi er en familie med to katte og nogle gange en tredje “lånekat” fra mine forældre, der rejser meget. Vi har flere gange brugt Glad Kat, og det har fungeret fantastisk godt. Anja er sød, bundpålidelig og kærlig ved kattene, der er meget glade for at se hende, og hun har helt styr på, hvad hun laver. Hun er også så venlig at holde øje med huset og i modsætning til vores alarmselskab, der ikke gør den slags, gik hun, da hun besøgte kattene ind og checkede huset efter der havde været alarm. En af de gange hun har passet kattene, var den ene kat nyopereret. Dyrlægen havde godt nok sagt, at den var “fit for fight”, men som vi alligevel kviede os lidt ved at rejse fra. Anja gjorde det dog muligt at tage på den tur, vi havde glædet os til i lang tid og planlagt, da vi vidste, at katten ville være i gode hænder hos hende. Vi vil også fremover gøre brug af Anjas fantastiske hjælp, når vi skal ud at rejse.

Maria, Gentofte 2015


Vi har haft Anja til at passe vores katte et par gange og har været meget tilfredse. Vi er rigtig glade for endelig at have funden en person som vi trygt kan overlade vores katte til. De er i gode hænder når vi er væk. Et stort plus er også at Anja er veterinærsygeplejerske så hun hurtig kan spotte hvis der evt skulle være noget galt. Vores varmeste anbefalinger

Lone, Brøndby 2015


Jeg har flere gange benyttet mig af Anja Stoffers kattepasningsordning under ferieophold. Det giver tryghed, at man kan være bortrejst i flere dage og vide, at kattene har det godt imens. Jeg har også været ret glad for de daglige korte stemningsrapporter, jeg har modtaget pr. sms fra Anja mens jeg er bortrejst. Mine katte er meget forskellige af natur og med vidt forskellige behov, men det har Anja taget højde for. Kan absolut anbefales.

Merethe, Gentofte 2015


Athene er igen i år blevet passet af Anja fra Glad kat, i en uge mens vi var på ferie. Igen oplevede vi at Anja tog sig kærlig og professionelt af Athene, handlede på at Athene fik dårlig mave, orienterede os professionel og vi blev ikke nervøse, for vi oplevede at Anja havde styr på behandling og observationer af forløb. Vi kommer hjem til en glad Athene, som dog havde savnet os og en fin evaluering af ugen fra Anja på vores spisebord, samt kosttilskud mod den dårlige mave og skånekost som hun havde indkøbt. Vi kan på det varmeste anbefale Anja og ” Glad Kat”  hvis du/ i skal have jeres kat passet i jeres hjem. Anja er super professionel og vi overlader trygt Athene i hendes hænder når vi skal på ferie.

Med venlig Hilsen Cornelia , Rasmus og Athene, Farum 2015


Vores kat betyder utroligt meget for os, og derfor er det vigtigt for os at den får det bedste af det bedste. Dette gælder også når den skal passes. Vi valgte derfor at få vores kat passet af Anja, hvilket vi i dag virkelig er glade for. Lidt tid før pasningen, får man besøg af Anja, så hun kan møde katten og få informationer om fodring osv. Under dette besøg, fik vi hurtigt indtryk af, at Anja ved hvad hun laver og at katten uden tvivl ville få det godt under pasninger. Vi vil uden tvivl anvende Glad Kat igen næste gang vores kat skal passes og anbefale Glad Kat til andre katteejere.

Mia, Måløv 2014 


Jeg har en 5 årige kat som bor indendørs, som blev passet af Anja i 10 dage, mens vi var på ferie. Man kan hurtigt komme i en hyggelig og lidt doven routine med sin kat, hvor efter et par år har katten taget 2 kilo på i overvægt. Inden vi kørte på ferie, mødtes jeg med Anja en gang for at gennemgå de forskellige ting. Hun er meget organiseret med hensyn til at fastholde på de forskellige arrangementer hun tilbyder på sin hjemmeside. Man får en kontrakt, hvor begge parter skriver under på inden man tager af sted. Anja vidste med det samme, hvad for en personlighed min kat har og hvordan man skal behandle hende. På vores første møde har Anja vist mig et spil/leg, med hvad jeg kan gøre at min kat bliver mere aktivt. Allerede der følte jeg mig som ejer tryg, og en tryg følelse, synes jeg, er det vigtigste, så man kan nyde sin ferie! I min ferie fik jeg flere sms’er med billeder og videoer tilsendt af Anja, som viste, at hun har taget sine egne aktivitetstøj til foder med til min kat for at gøre hende mere aktivt. Det viste sig, da jeg kom hjem, at min kat var meget mere aktivt. Med madaktivitetsbræt har hun fået andre, bedre spisevaner, hvor hun skal gøre noget for at få sin foder lige som i naturen. Samtidig leger vi også mere. Alt i alt vil jeg altid ringe igen til Anja, hvis det er. Mange tak igen!! jeg vil helt klart anbefale hende til andre!!!

Kristin, Vanløse 2014


Kattene har været glade, tilfredse og afbalancerede at komme hjem til, når de er blevet passet af Anja. Det er trygt, at Anja har faglig baggrund som veterinærsygeplejerske og stor erfaring med katte. Så “Glad Kat” lever bestemt op til sit navn.

Tine, København V 2014


Vi har brugt professionel kattepasning før, men Anja er bare ‘ the best of the best ‘. Misserne var glade og afslappede når vi kom tilbage, lejligheden var ren og pæn. Mens vi var på ferie fik vi statusmeddelelser med billeder og video (!). Anja havde også hendes professionelle øjne på kattenes sundhed og kom med forslag til det. Alt i alt, vi fik meget mere end forventet. Vi kan varmt anbefale Anja og vil meget gerne have hende til at passe vores missere igen.

Justyna, Søborg 2014


Min oplevelse har været rigtig fin. Jeg havde en god mavefornemmelse, da jeg tog hjemmefra og jeg fik en kælen kat at se da jeg vendte hjem igen et par dage senere. Det var også positivt at få en opfølgende mail om hvordan dagene var gået. Så alt i alt meget positivt.

Venligst Thomas, Søborg 2014


Jeg kan helhjertet anbefale Anja til alle dem der har problemer med en urenlig kat, som jeg havde. Jeg havde forsøgt alt muligt og var ved at være desperat da intet hjalp, men til sidst var det Anjas rådgivning og tips som gjorde mine to katte glade igen.  Tusinde tak for hjælpen.

Mvh Mariet, Østerbro 2014


Vi har i vores vinterferie i 2014, fået passet vores kat, Athene af Anja fra Glad Kat. Vi følte os meget professionel behandlet og fik ovenikøbet tip og tricks til hvordan vi kunne stimulere Athene i forbindelse med spisesituationer, så hun kunne tabe sig lidt. Vi har været meget trygge ved at lade Athene blive passet i hjemmet når Anja kom på besøg og glade for både SMS og video der bekræftede os i at “det lille pus” havde det godt. Vi vil med glæde anbefale Anja og Glad Kat, til andre der har behov for pasning af deres kat  i hjemmet. Vi var meget tilfredse og trygge og det var Athene også og vi vil benytte Anja og Glad Kat næste gang vi tager på ferie.

Hilsen Rasmus, Cornelia og Athene, Farum 2014 


Min kat Trille er lige blevet passet  af  Anja / ”Glad Kat” i en uge og det har været en tryg og dejlig oplevelse. Min kat har fået en kærlig og professionel pleje og var meget vel-tilfreds da jeg kom hjem. Så jeg kan kun anbefale at bruge Glad Kats service.

Hilsen Susanne, Ballerup 2014


I julen 2013 var vi så heldige at Anja fra Glad Kat havde tid til at passe vores to dejlige katte. De havde aldrig før været alene hjemme mere end et døgn, så vi var lidt spændte på hvordan det ville gå. Det gik bare så fint. Både vi og vores katte er glade og fuld tilfredse med hjælpen fra Anja. Dejligt var det at modtage mail med hilsen og billeder af kattene, som tydeligvis havde det godt og var igang med sjov leg. Vi vil til enhver tid anbefale Anja til andre og håber også at hun kan hjælpe os, næste gang vi har behov for det.

Stine og Morten, Nørrebro 2014


Vi har haft den store fornøjelse, at have Anja fra Glad Kat til at passe vores vidunder da vi var på ferie. Det skal lige siges at hun bestemt ikke er til fremmede mennesker. Men på 3. dagen spiste hun allerede af Anja’s hånd. Endvidere har Anja også anbefalet en anden kost til hende end den hun fik. Alt i alt et fantastisk sted at få passet sin kat fra. Vi vil til enhver tid benytte Glad Kat igen.

Astrid, københavn 2013


Jeg tog kontakt til Glad Kat fordi min søde Bast på lidt over 2 år ofte bed. Jeg var bekymrede for om han mistrivedes og bad Anja om hjælp. Hun bragte mig tættere på en forståelse af Bast og hans adfærd, og jeg har gennem nogle enkle, men konsekvente øvelser fået bugt med de fleste unoder og har i dag en glad, men fræk kat:-)

P.R Østerbro 2013


Jeg kontaktede Anja, da mine to katte var lidt over 1 år gamle, idet jeg gennem længere tid havde oplevet mange svære situationer med dem i forhold til opdragelse og forståelse af deres adfærd. Begge katte er strejfere, som er købt gennem Kattens Værn, hvorfor deres første 2-3 måneder i denne verden er uvis. Anja har hjulpet mig med at forstå disse vanskelige situationer ud fra kattenes synspunkt, og hvordan jeg derved kan forsøge at tackle disse på bedste vis. For mine kattes vedkommende, der begge nu er indekatte, har hun fået mig til at indse nødvendigheden af, at kattene har et hjem, som afspejler deres ønsker og behov som katte, og at dette ikke behøver at være på bekostning af ens eget ønske til boligindretning, eller at der skal lægges beslag på store dele af ens fritid for at aktivere dem. I dag stortrives mine katte, og både de og jeg tager de små hverdagssituationer som en måde at lære at kommunikere bedre med hinanden på. Vi har klart fået en bedre forståelse af hinanden og et stærkere bånd imellem os.

Christina, Østerbro 2013


Jeg er jo bare super tilfreds og min kat er blevet meget roligere, selv mine gæster bemærker det!  Jeg er også blevet mere selvsikker på hvordan jeg håndterer ham fordi Anja har forklaret mig så godt om hans behov og adfærd.

Isabella, Amager 2013


Jeg som medarrangør var meget glad for at Anja ville komme og holde foredrag for veterinærsygeplejersker fra flere klinikker om den kattevenlige klinik. Det var et fantastisk og lærerigt foredrag om hvordan vi bedst hjælper kattene, der er indlagt på dyrehospitalet, til at få et mindre stressfuldt ophold.

Aut. Veterinærsygeplejerske Christina, Herning Dyrehospital 2013